Turkcell Bir Fiyat Tarifesi

21 Mart 2011 Pazartesi

Numara Değişikliği/Devir: 

Numara değişikliğinde tarife değişmez, dolayısıyla indiriminiz aktif ise devam eder; devirde hat başka bir tarifeden açıldıysa indirimin devam etmesi için tekrar BirFiyat tarifesine geçilmesi ve 30 günlük indirim süresinin dolmamış olması gerekir. 

Ödemeli arama, konferans görüşme: 

TL'lerinizi ödemeli arama ve konferans görüşmede kullanabilirsiniz. 

Turkcell, tarifelerinin tarihlerinde, ücretlendirmelerinde ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Özel servis numaralarının ücretlendirilmesi

Yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralar ve özel servis numaralarına doğru yapılan arama ücretleri yararlanmakta olduğunuz tarifedeki ücretlendirmelerden farklıdır, tarifenizde belirtilen ücretler veya var ise ücretsiz görüşme süreleri bu servisleri kapsamamaktadır.

4440532 Turkcell Müşteri Hizmetleri aramaları müşteri temsilcisine bağlanılmadığı sürece ücretsizdir, müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra çağrı başına KDV ÖİV dahil 40 kuruş olarak ücretlendirilmektedir. Aramalar paket kapsamında değildir.



BirFiyat tarifesine geçmek için TARIFE BIRFIYAT yazıp ücretsiz olarak 2222'ye gönderebilirsiniz. Tarife geçişiniz, talebinize onay vermenizden sonra gerçekleşecektir ve tarifeniz değiştiğinde kısa mesajla bilgi verilecektir. Bu mesajdan sonra tek seferde en az Avantaj Kart veya üzerinde yükleyip indirimli konuşabilirsiniz.

Tüm bireysel ön ödemeli hatlar bu tarifeye geçebilir. Tarife değişikliği ayda 1 kez yapılabilir.


Süper Kart (50 TL) ve üzeriAvantaj Kart (30 TL)
Turkcell'lilerle*3 dk.sı 35 kuruş2 dk.sı 40 kuruş
Sabit hatlarla*3 dk.sı 35 kuruş2 dk.sı 40 kuruş
Diğer operatörlerle*3 dk.sı 35 kuruş2 dk.sı 40 kuruş
*30 gün boyunca ve yurt içi konuşmalarda geçerlidir.
Avantaj Kart veya üstünde yüklenmediğinde: Yurt içi her yöne konuşmaların dakikası 40 kuruştur.

Ücretlendirme periyodu: 
3 dakikası 35 kuruşa konuşmalarda 180 saniye, 2 dakikası 40 kuruşa konuşmalarda 120 saniye, dakikası 40 kuruşa konuşmalarda 60 saniyedir.

Vergilerde ve/veya mevzuat gereğince ilgili kurumlara yapılması gereken ödemelerde meydana gelecek artışlar ile kamu kurum ve kuruluşlarının işlem ve kararları nedeni ile yapılması gereken tarife değişiklikleri, tarifelere aynen yansıtılacaktır

0 yorum:

Yorum Gönder