Turkcell Aylık Sınırsız Facebook Paketi

6 Nisan 2011 Çarşamba

FACEBOOK PAKETİ

Neden Sınırsız Facebook paketi almalıyım?
Sınırsız Facebook paketi ile tarife ya da yükleme koşulu olmadan Facebook’un resimli ve videolu* versiyonuna her an her yerden ücretini düşünmeden bağlanıp arkadaşlarınızdan kopmazsınız.
*Facebook'ta yer alan ancak Facebook dışı link ve sunuculara bağlanarak çalışan üçüncü parti uygulama ve içerikler paket dahil değildir.

Sınırsız Facebook paketinden kimler faydalanabilir?
Tüm bireysel faturalı ve faturasız abonelerimiz bu paketi satın alabilirler.

Sınırsız Facebook paketine nasıl üye olabilirim?
Sınırsız Facebook paketi almak için FACE yazıp 2222’ye ücretsiz kısa mesaj göndermeniz yeterli. Ayrıca TİM’lerden ve Turkcell Online İşlemlerden de paket satın alabilirsiniz.

Sınırsız Facebook paketinden herhangi bir kısıtlama var mı?
Facebook paketini Facebook severlerin taleplerine göre şekillendirdik. Bu paket ile Facebook’un resimli videolu versiyonuna ücretini düşünmeden rahat rahat bağlanabilirsiniz. Bunun için paketin adil kullanım limitini de 50MB veya 100MB’a değil, aylık ortalama cepten internet kullanımının çok üstünde olan 250 MB olarak belirledik. Bu limiti aşan abonelerimizlerin erişim hızları, diğer abonelerimizin aldığı hizmet kalitesinin etkilenmemesi adına 48 kbps’e indirilebilir.

Halihazırda internet paketim var. Yine de Facebook paketi alabilir miyim?
Mevcut internet paketinizle birlikte Facebook paketi de alabilirsiniz. Böyle bir durumda Facebook kullanımlarınız mevcut internet paketinizdeki haklarınız yerine Facebook paketinizdeki haklarınızdan düşecektir.

Paketimi nasıl iptal ederim?
Paketinizi iptal etmek için IPTAL FACE yazıp 2222’ye SMS ile gönderebilirsiniz.

Aynı ayda kaç tane Facebook paketi alabilirim?
Aynı ayda sadece 1 tane Facebook paketi alabilirsiniz

Sınırsız Facebook paketim var ve ücretlendirildiğimi gördüm. Sebebi ne olabilir?
Facebook'ta yer alan ancak Facebook dışı sunuculara bağlanarak çalışan üçüncü parti uygulama içerikler paket dahil değildir. Bu içeriklerden birine tıklamış olabilirsiniz.

Paketimi yurtdışında kullanabilir miyim?
İnternet paketlerinizi sadece yurt içinde, Turkcell kapsama alanında kullanabilirsiniz. Yurtdışında kullandığınız veri, GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
Cep telefonuma Turkcell Uygulama Dükkanı’ndan Facebook uygulamasını yüklemiştim. Sınırsız Facebook

paketi bu uygulama üzerinden yapılan kullanımlar için de geçerli midir?
Evet. Turkcell Uygulama Dükkanı’ndan indirilen ya da Facebook’un kendi yayınladığı tüm uygulamalardan yapılan kullanımlar bu pakete dahildir.

Sınırsız Facebook paketi için herhangi bir APN ayarı yapmama gerek var mı?
Paket sadece wap ve internet erişim noktası kullanılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir. Dolayısıyla paketten ücretsiz kullanımlar için bu iki APN’den biri ile cepten internete bağlanıyor olmak gereklidir. İnternet erişim noktası, Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları üzerinden yapılan bağlantılar pakete dahil değildir.

Facebook Paketi alabilir miyim?
Hayır. Facebook paketinden Mobil Geniş Bant hatları faydalanamamaktadır.

Numara değişikliği, devir ve ödeme tipi değişikliğinde Facebook paketi aboneliğim devam eder mi?
Numara değişikliğinde abonelik ve haklarınız yeni numaraya devrolur. Devir ve ödeme tipi değişikliklerinde haklarınız devrolmaz, paketiniz iptal olur.

0 yorum:

Yorum Gönder