İndirimli 250 MB İnternet Paketi Kampanyası

28 Mayıs 2011 Cumartesi

İndirimli 250 MB İnternet Paketi Kampanyası

İndirimli 250 MB kampanyasından kimler faydalanabilir? Tüm abonelerimiz “indirimli 250 MB” kampanyasından faydalabilir.

250 MB İnternet Paketi ile neler yapabilirim? Aylık 250 MB internet paketi ile yaklaşık 12.500 e-posta okuyabilir, 500 kez facebook’ta fotograf yükleyip/izleyebilir, 1250 web sayfası görüntüleyebilir, 500 dk. Şarkı dinleyebilir, 125 dk. video izleyebilirsiniz. Bu kullanımların hepsi ayrı ayrı yaklaşık olarak 250 MB'a denk gelmektedir.
Paketlerimi yurtdışında kullanabilir miyim? İnternet paketlerinizi sadece yurt içinde, Turkcell kapsama alanında kullanabilirsiniz. Yurtdışında kullandığınız veri, GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

İndirimli 250 MB İnternet Paketini kaç kere alabilirim? İndirimli 250 MB internet paketini aldıktan sonraki 3 aylık indirim suresince bu kampanyadan sadece 1 kez faydalanabilirsiniz.
Mevcutta internet paketim var, bu paketi alırsam eski paketim iptal olur mu? Alacağınız indirimli 250 MB internet paketi, mevcut paketinizin üzerine hattınıza tanımlanacak ve diğer paketinizin paket süresi bitiminde iptaline sebep olacaktır.

Mevcutta internet paketim var. Bu paketi alırsam nasıl ücretlendirileceğim? Mevcutta İndirimli 100 MB paketiniz var ve İndirimli 250 MB kampanyasına katılırsanız; ilk ay faturanıza, indirimli 100 MB’nin ücreti olan 5 TL üzerine, ek olarak sadece 2 TL ücret yansır. Sonraki 2 ay 7 TL ile ücretlendirilirsiniz. Mevcutta 100 MB, 250 MB, 1GB, 4GB veya 8GB paketiniz var ve İndirimli 250 MB kampanyasına katılmak isterseniz, ilk ay faturanıza mevcut paketinizin ücreti dışında ek bir ücret yansımayacak olup, indirimli 250 MB paketi ilk ay ücretsiz olacaktır. Sonraki 2 ay 7 TL ile ücretlendirileceksiniz. Mevcutta Facebook Paketiniz var ve indirimli 250 MB paketi alırsanız, iki paketinizi de aynı anda kullanır ve her ikisi için de kendi ücretleri üzerinden ücretlendirilirsiniz.3 ay sonunda nasıl ücretlendirileceğim? İndirimli 3 ayınız dolduktan sonraki aylarda siz paketinizi iptal edene kadar aylık KDV ve ÖİV dahil 14TL üzerinden ücretlendirileceksiniz.

Paketimi aşarsam nasıl ücretlendirilirim? Paket aşımları faturalı hatlar için tüm vergiler dahil 0,05 TL / MB’dır. (Bu aşımlar, faturanızda birim fiyat olan 0,000049 TL/KB üzerinden ücretlendirilir.) Faturasız hatlar için ise tüm vergiler dahil 1 kuruş / 100KB olarak ücretlendirilir. Bir fatura döneminde paket bedeli üzerine en fazla 99 TL (KDV ve ÖİV dahil) ücretlendirilirsiniz.
İnternet kalan bakiyemi nasıl sorgulayabilirim? Paketinizde kalan kullanım hakkı bilgisini, KALAN INTERNET yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek veya 444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak öğrenebilirsiniz. Paket durum sorgulama ve paket içeriğinin bitimine dair SMS ile yapılan bilgilendirmelerde son 12 saat içerisinde yapmış olduğunuz kullanımlar dahil olmayabilir.

İnternet paketimi nasıl iptal edebilirim? 3 Ay Indirimli 250 MB internet paketinizi iptal etmek için IPTAL IND250 yazıp 2222’ye mesaj göndermeniz yeterlidir.
İnternet paketi iptal edildiğinde kalan kullanımlar silinir mi? Hayır. İnternet paketinizi iptal ettiğinizde paketinizin son kullanım tarihine kadar kalan haklarınızı kullanabilirsiniz.
Numara değişikliği, devir, ödeme tipi değişikliği ya da servisler arası geçiş yaptığımda internet paketi aboneliğim devam eder mi? Kullanmadığım haklarıma ne olur? Paketiniz iptal olur ve kalan kullanımlarınız silinir.

1 yorum:

Fırat TAŞLIYÜK dedi ki...

250 mb üstüne 1 gb alırsak da aynı işlemmi geçerli olur?

Yorum Gönder