TURKCELL KURUMSAL 6 AY BİZDEN KAMPANYASI!

28 Nisan 2011 Perşembe

1.24 ay Taahhütlü Paketler Kampanyası nedir?
Star, Avantaj, Eko, Şirketİçi paketlerinden birini 24 ay kullanma taahhüdü veren Turkcell kurumsal faturalı hatlar, paketlere ait aylık sabit ücreti ilk 6 ay boyunca ödemeyeceklerdir. 6 aydan sonra pakete ait sabit ücret hatların faturalarına yansıtılır.

2.Kampanyanin avantaji nedir?
Kampanya ile avantajlı ses paketlerimize ait aylık sabit ücreti taahhüt süresinin ilk 6 ayı boyunca ödememe avantajından yararlanabilirsiniz.

3.Nasıl abone olabilirim?
Kampanyaya 26.04.2011 tarihinden itibaren abone alımı yapılacaktır. Şirket yetkilinizin Turkcell Kurumsal satış yetkilisine yada çağrı merkezine başvuruda bulunması ya da yeterlidir.

4.Kimler kampanyadan faydalanabilir?
Kampanyadan kurumsal faturalı hat sahibi aboneler yararlanabilir;
 Star, Avantaj, Eko ya da Şirketİçi paketiniz varsa şirket yetkilinizin kampanyaya başvurusu sonrası kampanyadan hemen faydalanmaya başlayabilirsiniz. İlk 6 faturanıza paket ücretiniz yansıtılmaz.
 Star, Avantaj, Eko ya da Şirketİçi paketiniz yoksa, şirket yetkilinizin kampanyaya ve pakete başvurusu sonrası bir sonraki fatura kesim tarihinizden itibaren kampanyadan faydalanmaya başlayabilirsiniz.

5.Turkcell’li olmanın işiniz için başka ne gibi faydaları var?
 Şirket hattı masraflarınızı gider olarak gösterip, vergi avantajı sağlayabilirsiniz.
 İşteKazan Programı’yla birçok markanın indirim avantajlarından yararlanıp giderlerinizi azaltabilirsiniz. (Petrol Ofisi, Migros, Yurtiçi Kargo gibi.)
 Şirket çalışanlarınıza uygun koşullarla hat verebilirsiniz.
 Şirketinize özel çağrı merkezinden ayrıcalıklı hizmet alabilirsiniz.
 İş hayatınızı kolaylaştıracak cihazlara en avantajlı şekilde sahip olabilirsiniz.

 3G’nin sağladığı tüm avantajları işinizde kullanabilirsiniz.
 Toplu mesajlar göndererek müşterilerinize ve yakınlarınıza en etkin şekilde ulaşabilirsiniz.

6.Ne kadar süreyle kampanyadan faydalanabileceğim?
24 ay Taahhütlü Paketler kampanya başvuruları 31.07.2011 'e kadar yapılabilecektir.

7.Paket dakikalari devrediyor mu?
Hayır, pakette kullanılmayan dakikalar bir sonraki aya devretmemektedir.

8.Kampanyaya girdikten sonra başka pakete geçersem, 24 ay taahhüt süresi dolmadan hattımı ya da paketimi iptal ettirmek istesem ne olur?
Taahhüt süresi dolmadan hat ya da paket iptali yapmak isterseniz, Taahhüt süresi X güncel paket bedeli X0,5 (taahhüt edilen paket süresinin yarısı ile paket ücretinin çarpımı) olarak hesaplanan cayma bedeli ilk faturanıza yansıtılır.

9.Kampanyaya girdikten sonra sabit ücreti daha yüksek pakete geçersem ne olur?
Tercih ettiğiniz yeni paketin dakikalarından yararlanmaya devam edersiniz. Yüksek pakete geçişti ek bir bedel ödemezsiniz.

10.Kampanyaya girdikten sonra düşük sabit ücretli pakete geçersem ne olur?
Bedava kullanım veren paket aylarında paket değişikliği yapılamaz. 24 ay Taahhütlü Paketler Kampanyası’ndan faydalanırken alt bir pakete geçmek istediğinizde iki paketin güncel bedellerinin farkı X altı (6) olarak hesaplanan ceza bedeli ilk faturanıza yansıtılır. Bedava kullanılan ayların paket bedel farkı müşteriden alınır.

11.Kalan dakika bilgimi nasıl öğrenebilirim?
KALAN PAKET yazıp, 2222'ye göndererek öğrenebilirsiniz.

12.Konferans görüşme yaptığımda ya da ödemeli aramalarda paketteki dakikalarımdan mı kullanacağım?
Evet

13.Kampanyaya girdikten sonra tarife değişikliği yapabilir miyim?
Kampanyaya katıldıktan sonra tarifenizi değiştirebilmeniz için önce kampanya aboneliğinizi sona erdirmeniz gerekir. Kampanya aboneliğinizi sonlandırdıktan sonra tarife değişikliği yapabilirsiniz. Kampanya aboneliğinizi sonlandırmanız durumunda paket iptali yaptığınız için Taahhüt süresi X güncel paket bedeli X0,5 (taahhüt edilen paket süresinin yarısı ile paket ücretinin çarpımı) olarak hesaplanan cayma bedeli ilk faturanıza yansıtılır.

14.Yeni faturali hat aldim. Kampanyadan faydalanabilir miyim?
Kampanyadan tüm kurumsal faturalı hat sahipleri yararlanabilir.

15.Kampanyadan nasıl çıkabilirim?
Sirket yetkilinizin Turkcell İletişim Merkezi veya Turkcell Kurumsal satış yetkilisine iptal basvurusunda bulunması yeterlidir.

16.24 Ay Taahhütlü Paketler Kampanyası’ndan kimler yararlanamaz?
Ofisten Ofise, Ofisten Cebe, Ofisten Heryöne Paketleri, Kontratlı Alo Paketler, iPhone Paketleri, Taahhütlü İndirim, İşteCep, IsTcell’e Hoşgeldiniz Kampanyası, Esnaf Paketi Kampanyası, Ofis Çözümleri Ses Teklifleri, Kurumsal Ekominik Kampanyası, Ekomini Tarifesi ve İşTcell Öncelikli İller Paketinden yararlanan veya başka bir taahhütlü kampanyası olan hatlar yararlanamaz.
Ayrıca FCT cihazlarında kullanılan hatlar bu kampanyadan yararlanamaz, tespiti halinde, geçmiş kullanımlar Ekomini Tarifesi üzerinden ücretlendirilerek tekrar aboneye faturalandırılacaktır ve hattın tarifesi Ekomini olarak revize edilecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder