KONUŞMASI VE İNTERNETİ İÇİNDE TELEFON KAMPANYASI!!!

1 Nisan 2011 Cuma



Konuşması ve interneti içinde telefon kampanyası

1. Kampanyadan hangi müşterilerimiz faydalanabilir?
Kampanyadan kurumsal veya bireysel, faturalı veya faturasız aboneler yararlanabilecektir. Ancak Samsung Ch@t 335 (Trevi) ve Turkcell T10’u daha önce kontratlı olarak almış aboneler kampanyadan faydalanamazlar.

2. Üçüncü ayın sonunda müşterilerimiz hangi konuşma ve internet paketine devam eder?
Üçüncü ayın sonunda müşterilerimiz isterlerse kendilerine gönderilecek mesaja EVET yazarak 100 MB ekonomik internet paketinden faydalanabilirler.

3. Konuşma ve internet paketi aşıldığında nasıl ücretlendirilecek?
Müşterilerimiz ay içinde hediye edilen dakikayı aştıkları taktirde kendi tarifesi üzerinden, 100 MB'ı aştıkları taktirde faturasız hatlar için KDV ve ÖİV dahil 0,01 TL / 100 KB, faturalı hatlar için KDV ve ÖİV dahil 0,000049 TL/KB paket aşım ücreti üzerinden ücretlendirme gerçekleştirilir.

4. Daha önce kontratlı bir Samsung Ch@t 335 veya Turkcell T10 almamış müşterilerimiz kontratsız olarak kaç defa kampanyadan faydalanabilirler?
Kontratsız olarak diledikleri kadar kampanyadan faydalanabilirler. Ancak worldcard’a özel 10 taksit fırsatından en fazla 3 defa faydalanabilirler.

5. Kampanyaya katılmak için tarifemi değiştirmeli miyim?
Kampanyaya katılmak için tarifenizde bir değişiklik yapmanıza gerek yoktur.

6. Özel servis numaraları kampanya dakikalarına dahil midir? Yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, Turkcell Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralar ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramalar kampanya kapsamında verilen ücretsiz dakikalardan karşılanmamaktadır.

7. Cihazın arızası ve iade durumunda ne yapmalıyım? Kampanyada satılan cep telefonlarında oluşacak arızalar ve/veya herhangi başka bir sebeple ürün iadesi, arızalanması, değiştirilmesi vb. talepler durumunda sorumluluk satışın yapıldığı mağazaya, üretici ve ithalatçı firmaya aittir; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş’nin bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Arıza durumunda cihazınızı yetkili bir teknik servise götürmeniz gerekir. Cihazınızı garanti kapsamındayken servise götürdüğünüz takdirde ve kullanıcı hatası yoksa herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur.

8. Kampanyalı Samsung Ch@t 335 ve Turkcell T10’u nerelerden alabilirim?
Tüm Turkcell İletişim Merkezlerinden, yetkili Turkcell Satış Noktalarından; anlaşmalı elektronik ve perakende zincir mağazalar ile Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezleri’nden satın alabilirisiniz.

9. Bir hattıma tanımlanan kampanyayı kendi adıma kayıtlı başka bir hattıma devredebilir miyim?
Kayıtlı numaralar arasında kampanya devri yapılamamaktadır.

10. Kampanyaya Worldcard ile katılmak istersem en fazla kaç tane telefon alabilirim?
Kampanya World Üye İşyeri olan Turkcell İletişim Merkezi ve Yetkili Turkcell Satış Nokta’larından yapılan IMEI kontrollü 10 taksitli işlemler için geçerlidir. Kampanya kapsamında bir kredi kartı ile 3 adet telefon satın alınabilecektir. Kampanyaya Yapı Kredi, Vakıfbank, TEB ve Anadolubank Worldcard’lar dahildir.

0 yorum:

Yorum Gönder