TURKCELL GLU OYUN SERVİSİ!

2 Nisan 2011 Cumartesi

1. Glu Club’a Nasıl üye olabilirim?
glu.turkcell-im.com.tr wap adresinden, Turkcell-im Oyundan veya GLU yazıp 7777’ye gönderilerek üye olunabilir.

2. Ne Kadar Öderim?
Kulübe abone olursanız haftalık 2 TL ödeyerek haftada 1 oyun indirebilirsiniz.
Servis haftalık olarak ücretlendirilir. Üstelik GLU Club üyeleri istedikleri 1 adet oyunu ilk üyelik kapsamında ekstradan indirebilirler.
Fiyatlara tüm vergiler (KDV,ÖİV) dahildir. Cep telefonuna oyunları indirirken ve GLU Club sayfasında dolaşırken kullanılan data için ücret alınmaz. Üyeliğin sen iptal edene kadar otomatik olarak her hafta yenilenir. 1 haftalık üyelik, süresinden önce üyeliğini iptal edilirse kalan günler için ücret iadesi yapmak mümkün değildir. Üye olmadan GLU Servisten’dan indireceğiniz oyunlar 8 TL’dir.
GLU’nun wap sayfasında dolaşırken ve oyunlar indirirken kullanılan data ücretsizdir.

3. GLU Club üyelik modeli nasıldır?
GLU Club üyeliği her hafta otomatik olarak yenilenir ve haftada 2 TL ile ücretlendirilir. Üyeliğin yenilendiği her hafta kullanıcının hesabına 1 adet oyun indirme hakkı eklenir. Eklenen 1 oyun kredisi ile kullanıcı her hafta 1 adet oyunu cep telefonuna ücretsiz olarak indirebilir.

4.GLU Club Oyun Servisi aboneliği nasıl iptal edilir?
glu.turkcell-im.com.tr adresinde “Üyelik Bilgilerim” başlığı altındaki linke tıklayarak abonelik iptal edilebilir,.veya IPTAL GLU yazıp 7777’ye gönderebilirsiniz.

5.Arkadaşımın yüklediği oyunu, ben GLU Club oyun kataloğunda göremiyorum, neden?
Bu farklılık kullandığınız telefon modelinden kaynaklanmaktadır. GLU oyun sayfasına girdiğiniz anda cep telefonunuz algılanarak, sadece cep telefonunuzun desteklediği oyunlar görüntülenecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder